Născut la Horezu în județul Vâlcea, Oltenia de sub munte, în vârstă de 45 ani.
Căsătorit, doi băieți minori.
Licențiat în matematică-informatică la Facultatea de Științe, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu promoția 2001 și absolvent de studii post-universitare (master în valorificarea gazelor naturale) ale Facultății de Inginerie, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu în 2004.
Locuiesc în Cisnădioara de 5 ani după o viață profesională internațională și națională tumultoasă.
Mi se datorează în bună măsură avansul tehnologic luat de Republica Moldova în digitalizarea serviciilor publice, respectiv interoperabilitatea sistemelor naționale, precum și primele zvâcniri pe același subiect ale Ucrainei.
În 2016 datorită experienței și expertizei, pentru 6 luni am activat în Guvernul României, consilier pentru tehnologia informației al ministrului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Dragoș Pîslaru.
Mi-am donat salariul pe acea perioadă.
De dinainte și după, probabil chiar de mic copil, sunt antreprenor. Am o firmă, prestez servicii de dezvoltare integrări între sisteme informatice unor companii mari din România: Unicredit Bank, Orange România, Cora Hipermarche, E.ON, Delgaz Grid și altele.
Începând din 2021 am trăit și exercițiul falimentului, fiind prins cu compania mea în foarfeca mai marilor HP România SRL și Romsys SRL (mare integrator în anii 2017) pentru un contract păgubos al cărui beneficiar era Rompetrol SA.
Apar în emisiunea “România, te iubesc” în episodul Digitalizarea hoției vorbind de experiența mea.
Candidez pentru o poziție în consiliul local Cisnădie pentru că:
- oricum, de când m-am mutat la Cisnădioara, analizez proiectele de hotărâri și mai mult sau mai puțin am pecetluit soarta unora.
- știu unde-i incompetența și cum se elimină ea din administrația publică locală.
- știu ce-i trebuie Cisnădiei și cum să fac să obțină ce-i trebuie.
- știu cum să fac drumul din cartierul Arhitecților spre Dedeman.
- am respectul multor decidenți din administrația publică județeană sau centrală (națională).
- singura cale pentru a face cât mai mult bine pentru cât mai mulți este politica.
- am văzut, în peste 20 ani, cum se face treabă la mai toate partidele politice din țara asta (în ordine cronologică) ApR, PSD, M10, MRÎ, PLUS, USR, PNL.
- noi suntem cei pe care, cu toții, i-am așteptat.
Și nu în ultimul rând,
Pentru că e deja PREA MULT. Sfidarea cetățenilor de către administrație a atins cote alarmante. Și e PREA MULT.