Mă numesc Leonte Ionel Vasile, 37 ani și candidez la Consiliul Local Cisnădie din partea Partidului Oamenilor Liberi – POL.
M-am născut în Uricani, jud. Hunedoara, de profesie electrician.
Alături de soția mea și cei doi băieți sunt locuitor al Cisnădioarei din 2019.
M-am calificat în domeniul horticol și am lucrat în țară în acest domeniu 5 ani, mai apoi am ales sa fiu electrician domeniu în care profesez și astăzi.
De ce am ales să mă implic în politică?
Sunt un om al acțiunii și am văzut că în Cisnădioara și Cisnădie lucrurile stagnează.
Lipsa creșelor, grădinițelor și a serviciilor publice pentru cetățeni m-au făcut să iau atitudine.
Am văzut, an de an, că cei din Primăria Cisnădie oferă doar vorbe, nu fapte. Iar lucrările publice care se fac sunt haotice și la supra-preț. Iar calitatea lasă de dorit. Mă deranjează lipsa serviciilor de curățenie, de deszăpezire și a utilităților minimale.
Mă implic acum pentru că știu că voi fi un consilier local care va spune exact ce îi doare pe oameni. Nu pot fi cumpărat sau făcut să tacă. Cred că locuitorii din Cisnădie, Cisnădioara, Cartierul Arhitecților au nevoie de reprezentanți vocali și care să vină cu soluții în Consiliul Local.
În 9 iunie vă aștept la vot să arătăm că ne-am săturat să fim tratați doar ca plătitori de taxe și impozite fără să vedem ceva concret că se face cu banii noștri.